Main Content

TRANSFER NEWS (10.6.): Cavani do Atlética? Marcelo preč?

pondelok, 10. jún 2019 09:27 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani & Angel Di Maria
Edinson Cavani & Angel Di Maria | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marcelo na odchode?

Ak Real Madrid získa Ferlanda Mendyho z Olympiqueu Lyon, brazílsky obranca Marcelo v letnom prestupovom období klub opustí. Denník Marca píše, že Marcelo má dve von z klubu v tomto momente otvorené.

Cavani a Atlético?

Katalánsky denník Sport tvrdí, že novým útočníkom Atlética Madrid po odchode Antoinea Griezmanna by mohol byť Edinson Cavani. Cavani je vraj na odchode z francúzskeho PSG. Vraj hľadá novú výzvu.

Bale sa nikam nechystá

Gareth Bale informoval, že nemá v úmysle opustiť Real Madrid. Denník AS píše, že kluboví šéfovia sa chcú waleského reprezentanta zbaviť, pričom on to vie, ale nehodlá im to uľahčiť. Kontrakt mu platí do roku 2022 a rád by ho naplnil.

Suso do Atlética Madrid?

Ospevovaný Suso je podľa novín Corriere dello Sport na odchode z AC Miláno. Rossoneri majú problémy s finančným fair-play, pričom záujemcom o Susa je v tomto momente španielsky celok Atlético Madrid.

Rebič na lane Interu

Nemecký magazín Bild píše, že Ante Rebič z Eintrachtu Frankfurt by sa mohol v letnom prestupovom období sťahovať do Talianska. Záujem o jeho služby má nový tréner Interu Miláno Antoni Conte, ktorý chce doplniť káder.

Inter loví hráčov

Inter Miláno nechce len Rebiča, ale aj ďalších hráčov. Corriere dello Sport informuje, že čierno-modrí by mohli získať Edina Džeka a Aleksandara Kolarova, ktorí sú momentálne hráčmi konkurenčného AS Rím.