Main Content

AS: Manchester United a Real Madrid sledujú Salaha

streda, 5. jún 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Mohamed Salah sa po minuloročnom sklamaní dočkal. Egyptský útočník vyhral s Liverpoolom prestížnu Ligu majstrov a splnil si detský sen. Niektoré plátky okamžite začali špekulovať o jeho budúcnosti.

Mohamed Salah je v Liverpoole spokojný a všetko nasvedčuje tomu, že nemá absolútne žiaden dôvod na to, aby v najbližších rokoch Anfield Road opúšťal. To ale nebráni niektorým svetovým médiám aby publikovali špekulácie.

Špekulácie, ktorú sú veľmi málo pravdepodobné, až hraničiace so sci-fi. Autorom obdobnej informácie je španielsky denník AS, ktorý je známy predovšetkým dobrými správami z prostredia Realu Madrid.

„Real Madrid zameral Mohameda Salaha ako letný prestupový cieľ,“ napísali Španieli. Cena, za ktorú by mohol Egypťan odísť do Madridu sa má pohybovať na úrovni 250 miliónov eur.

Pridal sa k tomu Daily Mail, bulvárny plátok z Britských ostrovov. „Okrem Realu Madrid sa má o Mohameda Salaha zaujímať aj Manchester United.“

Ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne, ale v tomto prípade je takmer isté, že sa nejedná o pravdivé informácie. Predstavte si totiž, že by Salah išiel z Anfieldu do United, ktorý je úhlavným rivalom The Reds a skončil šiesty. Alebo do Realu Madrid, v ktorom je kapitánom Sergio Ramos, ktorý Egypťana pred rokom zranil vo finále Ligy majstrov.