Main Content

TRANSFER NEWS (15.5.): Timo Werner do Liverpoolu?

streda, 15. máj 2019 09:20 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard v Chelsea neostane

Aktuálne to vyzerá, že prestupová sága okolo belgického reprezentanta Edena Hazarda je podľa britskej a španielskej tlače na konci. Belgičan po finále Európskej ligy potvrdí svoj transfer do Realu Madrid a po siedmich rokoch skončí v Chelsea.

Rakitič a United?

Manchester United je v hre o chorvátskeho reprezentanta Ivana Rakitiča, ktorý je stále hráčom FC Barcelona. Vo veľkom sa ale hovorí o tom, že by mohol vicemajster sveta z MS v Rusku 2018 v lete opustiť metropolu Katalánska.

Pogba či Pjanič?

Real Madrid chce posilniť stredovú formáciu, pričom podľa španielskeho plátku Marca sa Merengues zaujímajú o francúzskeho reprezentanta Paula Pogbu z Manchestru United a Bosniaka Miralema Pjaniča z Juventusu Turín.

Werner a Liverpool

Liverpool je spokojný so sezónou, ale klubový manažment začal pracovať na posilnení kádra pred budúcim ročníkom. The Reds opätovne sledujú nemeckého zakončovateľa Tima Wernera, ktorý váha nad svojou budúcnosťou v RB Lipsko.

Bale na hosťovanie?

Denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej by mohol Tottenham Hotspur získať na ročné hosťovanie waleského reprezentanta Garetha Balea, ktorý je na odchode z Realu Madrid. Spurs by sa jeho angažovaniu nebránili.

Mahrez nikam nejde

Alžírsky reprezentant Riyad Mahrez prehovoril o svojej budúcnosti v Manchestri City. Afričan, ktorý nastupoval v tomto ročníku menej, ako jeho rivali o post v zostave, povedal, že je na Etihad Stadium spokojný a nikam sa nechystá odchádzať.