Main Content

TRANSFER NEWS (13.5.): Guardiola, Lukaku, Richarlison či Aubameyang

pondelok, 13. máj 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Richarlison
Richarlison | zdroj: Instagram Everton FC

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vzťah na bode mrazu

Španielske médiá špekulujú, že vzťah waleského reprezentanta Garetha Balea a francúzskeho trénera Zinedinea Zidanea je na bode mrazu. Momentálne nič nenasvedčuje tomu, že by mal niekdajší najlepší hráč Premier League ostať v Reale Madrid aj v budúcej sezóne.

Digne za Rosea?

Daily Star píše, že liverpoolsky Everton rokuje s londýnskym Tottenhamom Hotspur o netradičnej výmene krajných obrancov. Do Goodison Parku by sa mohol sťahovať Danny Rose, opačným smerom by putoval Lucas Digne.

Guardiola nikam nejde

Express potvrdil, že španielsky tréner Pep Guardiola ubezpečil vedenie Manchestru City, že v klube bude aj v nasledujúcom ročníku. Počas uplynulých dní sa totiž hovorilo o tom, že by sa mohol vrátiť do Barcelony.

Bitka o Richarlisona

Brazílčan Richarlison má za sebou ďalší skvelý ročník v liverpoolskom Evertone, čo neušlo pozornosti európskych veľkoklubov. Aktuálne sa majú o jeho služby biť španielske Atlético Madrid a francúzske PSG.

Nové zmluvy v Arsenale?

Daily Mail hlása, že vedenie londýnskeho Arsenalu pracuje na nových kontraktoch pre ofenzívne opory. Vylepšenú zmluvu by mali dostať francúzsky strelec Alexandre Lacazette a gabonský bombardér Pierre-Emerick Aubameyang.

Kde skončí Lukaku?

Aktuálne vyzerá reálne, že belgický útočník Romelu Lukaku odíde z Manchestru United. O nedostatok ponúk sa báť nemusí, jeho situáciu pozorne sledujú francúzsky majster Paríž Saint-Germain a taliansky celok Inter Miláno.