Main Content

TRANSFER NEWS (6.5.): N´Golo Kanté do Realu Madrid?

pondelok, 6. máj 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

N´Golo Kanté
N´Golo Kanté | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kanté do Realu Madrid?

Anglický denník Express napísal, že Real Madrid pripravuje nemalý finančný balík pre londýnsku Chelsea na získanie francúzskeho reprezentanta N´Gola Kantého. Kanté patrí na svojom poste medzi úzku svetovú špičku.

Nejasno okolo Hazarda

Londýnska Chelsea bude súčasťou nasledujúcej sezóny Ligy majstrov, čo môže skomplikovať odchod Edena Hazarda do Realu Madrid. Práve istota Champions League bol totiž jedným z rozhodujúcich faktorov rozhodovania sa tohto ospevovaného ofenzívneho univerzála.

Cahill odchádza

Obranca Gary Cahill sa emotívne rozlúčil s londýnskou Chelsea, keď odohral záver víťazného zápasu proti Watfordu (3:0) ako kapitán mužstva. Cahill v tomto ročníku pod vedením Maurizia Sarriho prakticky nehrával, ale kluboví fanúšikovia ho stále majú veľmi radi.

Godin do Milána

Cadena COPE hlása, že odchod uruguajského veterána Diega Godina zo španielskeho Atlética Madrid do talianskeho Interu Miláno je hotovou vecou a skúsený stredný obranca po konci prebiehajúceho ročníka prestúpi na San Siro.

Celtic nejde po Mourinhovi

Cez víkend sa objavili špekulácie, podľa ktorých sa vraj škótsky gigant Celtic Glasgow snaží získať portugalského trénera Josého Mourinha. Klubové vedenie však poprelo, že by s The Special One v tomto období rokovalo.

United a Navas?

Telegraph píše, že Manchester United by mohol v letnom prestupovom období zabojovať o kostarického brankára Keylora Navasa, ktorý má nejasnú budúcnosť v Reale Madrid. Red Devils sa možno zbavia nespoľahlivo chytajúceho Davida De Geu.