Main Content

TRANSFER NEWS (30.4.): Návrat Ria Ferdinanda do Manchestru United?

utorok, 30. apríl 2019 07:29 | Autor: Jakub Vaverka

Rio Ferdinand
Rio Ferdinand | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Liverpool v hre o De Ligta

Liverpool Echo píše, že Liverpool FC je stále v hre o služby holandského obrancu Matthijsa De Ligta z Ajaxu Amsterdam, o ktorého sa vytrvalo usiluje aj Barcelona. The Reds by zaňho museli zaplatiť minimálne 75 miliónov eur.

Ferdinand do United?

Niekdajší anglický reprezentant a dlhoročný obranca Premier League Rio Ferdinand, by sa mohol vrátiť do Manchestru United, kde svojho času tvoril so Srbom Vidičom jednu z najlepších stopérskych dvojíc na svete. Ferdinand by sa mohol stať športovým riaditeľom Red Devils.

Sarri bude rešpektovať

Tréner Chelsea Maurizio Sarri povedal, že bude rešpektovať rozhodnutie Edena Hazarda o jeho budúcnosti. Talian tvrdí, že bude rád, ak Belgičan v kádri The Blues ostane, ale ak zmení dres, pochopí jeho transfer inam.

Gasperini koučom AC?

Talianske noviny La Gazzetta dello Sport píšu, že novým trénerom AC Miláno by sa mohol stať Gian Piero Gasperini, ktorý v tomto ročníku odvádza skvelú prácu v Atalante Bergamo. Odpisovaný celok hrá do konca sezóny o Ligu majstrov.

Spalletti ostane v klube

Generálny manažér Interu Miláno Giuseppe Marotta povedal, že taliansky kormidelník Luciano Spalletti bude trénerom čierno-modrých aj v nasledujúcom ročníku. Adeptom na tento post bol aj Antonio Conte.

Odchod Emeryho?

Biedne výsledky Arsenalu v poslednom období podporujú špekulácie o budúcnosti španielskeho trénera Unaia Emeryho na lavičke Kanonierov. Telegraph tvrdí, že klubové šéfovia nie sú s Emerym spokojní a jeho odchod vylúčený nie je.