Main Content

Hlasy po zápase Slovensko - Česko

piatok, 26. apríl 2019 21:15 | Autor: TASR

Striedačka - slovenskí hokejoví reprezentanti
Striedačka - slovenskí hokejoví reprezentanti | zdroj: TASR

Slovenská hokejová reprezentácia neuspela v piatkovom prípravnom zápase s Českom, keď na trenčianskom ľade podľahla svojmu súperovi 1:3. Prečítajte si reakcie hráčov a trénera Ramsayho.

hlasy po zápase:

Ladislav Nagy, útočník SR: "Rozhodli detaily. Urobili sme chyby, musíme sa z toho poučiť. Aj v presilovkách to nebolo ono, musíme si pozrieť video a povedať si, čo bolo zlé."

Andrej Sekera, kapitán SR: "Výsledok sa počíta, ale nemyslím si, že sme hrali zle. Popracovať musíme najmä na presilovkách, ale práve o tom je príprava."

Július Hudáček, brankár SR: "Necítil som sa dobre na 100 percent, ale na to sa nechcem vyhovárať. Navyše bolo veľmi teplo. Hralo sa vo výbornom tempe, lietalo sa hore - dole."

Craig Ramsay, tréner SR: "Sme sklamaní, že sme nedokázali streliť viac gólov, hoci sme si vytvorili niekoľko príležitostí. V našej hre však bolo veľa dobrých vecí. V oslabeniach sme dobre bránili, aj keď sme z neho inkasovali tretí gól. Odohrali sme dobrý zápas, bolo tam niekoľko detailov, ktoré musíme zlepšiť. Pozrieme sa na video, nikdy nerobím rozhodnutia tesne po zápase, pretože som ešte plný emócií. Musíme byť lepší v hre s pukom a zlepšiť sa pred našou i súperovou bránkou."

Tomáš Tatar, útočník SR: "Boli sme aktívni a mali sme veľa šancí. Bol to vyrovnaný hokej, no bohužiaľ, hrá sa na góly a prehrali sme 1:3. Za stavu 1:2 sme mali dve presilovky, ktoré sme nevyužili. Česi boli šikovnejší ako my a preto vyhrali. Niekto tie chyby spraviť musí a spravili sme ich my. Súper si nevytvoril nejaké veľké šance. Hral zozadu, držal si červenú čiaru, nechcel nás za ňu pustiť... V našej hre bolo zopár vecí, ktoré by sme mali zlepšiť."

Zdroj: TASR, DAJTO, SITA