Main Content

Štipľavé odkazy medzi McGregorom a Khabibom pokračujú. Bude odveta?

pondelok, 15. apríl 2019 09:36 | Autor: Marek Ďaďo

Khabib, Conor McGregor
Khabib, Conor McGregor | zdroj: TASR

Všetci veľmi dobre vieme, že Conor McGregor si do svojich protivníkov rád rýpne. Toto provokovanie sa však väčšinou skončí ihneď po tom, čo obaja borci vyjdú z klietky. V prípade Khabiba to tak nie je. Hviezdny Ír znova spochybnil Nurmagomedove kvality a Rus mu na to vzápätí odpovedal.

Jeden z fanúšikov napísal na sociálnu sieť nasledovné: „Conor 24-4. 18 KO. Posledné dve porážky v bojových športoch proti súperom, ktorí majú kombinovaný rekord 75-0.

Khabib - pravdepodobne najlepší grappler v histórii UFC. Floyd - pravdepodobne najlepší boxer v histórii. A mimochodom, Nate Diaz - druhé najvyššie percento pomeru submisií k výhram v histórii UFC.“

Je jasné, že Conor to vo svojich posledných 2 zápasoch nemal ľahké. Aj preto sa k tomuto komentáru vyjadril. „Ďakujem ti! Mal som ale možnosť pocítiť to a absolútne nesúhlasím s komentárom ‚najlepší grappler v histórii UFC‘. Moja obranný guard nebol prelomený do 4. kola. Spoločne s mojim tímom sme precenili jeho grappling. Odveta všetko ukáže,“ cituje McGregorovu odpoveď portál BJ Penn.

Khabib je na sociálnych sieťach taktiež veľmi aktívny a na svoju reakciu nenechal dlho čakať. „Ty a tvoj tím ste nevyhrali nič od roku 2016. Mal by si získať pár víťazstiev, a môžeme sa porozprávať o odvete.“ Aj tieto slová jasne naznačujú, že predtým ako sa dočkáme duelu Khabib vs. McGregor 2, bude musieť „papuľnatý“ Ír predviesť pár kvalitných výkonov.