Main Content

McGregor bojoval proti Khabibovi so zlomenou nohou!

piatok, 12. apríl 2019 09:56 | Autor: Marek Ďaďo

Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov | zdroj: TASR

Aspoň tak to tvrdí najväčšia hviezda svetového MMA. Írsky búrlivák sa pomocou Twitteru rozhodol odpovedať na niekoľko komentárov, či skôr otázok. Vrátil sa aj k súboju s Khabibom, kde poskytol zopár zaujímavých názorov a informácií.

Bývalý dvojnásobný šampión UFC sa tento týždeň vo veľkom venoval tweetovaniu. Aj vďaka tomu už poznáme jeho detailnejší pohľad na stretnutie s Khabibom Nurmagomedovom. Podľa McGregorových slov utrpel ešte počas prípravy zlomeninu nohy.

„Tri týždne pred súbojom som si zlomil nohu. Aj napriek tomu som išiel dopredu a taktiež som rozdal posledné údery toho večera. Na jeho pokrvných bratov. Som spokojný s priebehom zápasu a aj s lekciou, ktorú som sa naučil. V rámci môjho zápasenia a ešte dôležitejšiu v rámci prípravy. Čas odhalí všetko,“ cituje hviezdneho Conora portál BJ Penn.

To však nebolo od McGregora všetko. V nasledujúcom tweete detailnejšie opísal, s ktorou časťou súboja bol spokojný. „Som šťastný za moju obranu. Neistá pozícia s hlavou nalepenou proti klietke. Každý pohyb musí byť vypočítaný, keďže každá námaha navyše necháva otvorený guard, a to môže viesť k finálnemu úderu. K ničomu z toho sa to ale nepriblížilo. Nulové poškodenia na tvári a potom som vyhral ďalšie kolo.

V poslednej dobe sa viac ako o McGregorovom zápasení hovorí o jeho problémoch mimo oktagon. Najväčší priekopník vo svete zmiešaných bojových umení sa preto nezdráhal vyjadriť v krátkosti aj k tejto oblasti: „Som celkom v poriadku, ďakujem. Neverte všetkému, čo čítate! A v prípade určitých zdrojov, neverte NIČOMU, čo čítate!“