Main Content

TRANSFER NEWS (25.3.): Maguireho odchod za 65M?

pondelok, 25. marec 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka
Harry Maguire so spoluhráčmi oslavuje gól Anglicka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Felix do City?

Talentovaný mladík Joao Felix, ktorý je hráčom portugalského klubu Benfica Lisabon, by vraj mohol v letnom transferovom období podpísať kontrakt s Manchestrom City. Felixa sleduje celá futbalová Európa, favoritom na jeho kúpu je ale anglický šampión.

Giroud chce hrať viac

Tréner francúzskej reprezentácie Didier Deschamps potvrdil, že útočník Olivier Giroud je nespokojný s tým, že v londýnskej Chelsea prakticky nastupuje iba v Európskej lige, pričom by bol veľmi rád, keby nastupoval viac aj v Premier League.

Maguire za 65M

Anglický reprezentačný obranca Harry Maguire by vraj mohol v letnom prestupovom okne zmeniť dres. Vedenie Leicestru City pripustilo, že ospevovaný stredný obranca by mohol prestúpiť za šesťdesiatpäť miliónov libier.

De Ligt za 70M

Obranca Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt by mohol stáť sedemdesiat miliónov eur, pričom štyrmi klubmi, ktoré bojujú o jeho služby sú aktuálne hlavne FC Barcelona, Juventus Turín, Manchester City a Real Madrid.

Depay sa chce vrátiť

Holandský reprezentant Memphis Depay, ktorý zažíva skvelý ročník vo francúzskom Lyone, prehovoril o tom, že by sa rád vrátil do anglickej Premier League, kde v minulosti neuspel v drese Manchestru United.

Vidal do Mexika?

Po tom, ako čilský stredopoliar Arturo Vidal ukončí svoje pôsobenie v Európe, kde aktuálne oblieka dres FC Barcelona, možno naberie smer Mexiko, kde má vraj dobré vzťahy s niektorými klubovými predstaviteľmi. Práve Mexiko je krajina, kde by mohol ukončiť kariéru.