Main Content

TRANSFER NEWS (24.3.): Hazard poprel dohodu s Realom Madrid

nedeľa, 24. marec 2019 10:13 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard, Real Madrid
Eden Hazard, Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard poprel dohodu

Belgický reprezentačný kapitán Eden Hazard poprel správy o tom, že by mal byť s Realom Madrid dohodnutý na letnom prestupe. Hazard viackrát v rozhovoroch potvrdil, že aktuálne sa sústreďuje len na londýnsku Chelsea.

Manchester City sleduje Škriniara

Anglický majster Manchester City sleduje podľa aktuálnych informácií situáciu okolo slovenského stopéra Milana Škriniara, ktorý podáva dlhodobo dobré výkony v drese talianskeho klubu Inter Miláno. Citizens by za jeho služby mohli zaplatiť 100 miliónov eur.

Bakayoko asi natrvalo

Stredopoliar Tiemoue Bakayoko, ktorý je aktuálne na hosťovaní z Chelsea v talianskom AC Miláne, by vraj rád ostal na San Sire na trvalý prestup. Bakayoko po katastrofálnom minulom ročníku podáva kvalitné výkony.

250M na posily

Manchester United by podľa dostupných informácií mohol v letnom prestupovom období minúť na nové posily až 250 miliónov libier. Red Devils sa chcú pred nasledujúcim ročníkom poriadne posilniť, aby mohli opäť bojovať o titul.

Spurs hľadajú hráčov

Okrem Manchestru United zvažuje letné posilnenie aj Tottenham Hotspur, pričom Londýnčania vraj sledujú predovšetkým ospevovaného Diega Jotu z Wolverhamptonu Wandereres a Jacka Grealisha z druholigovej Aston Villy.

Spurs sa boja United

Vedenie Tottenhamu Hotspur sa údajne obáva, že Manchester United bude v najbližších sezónach bojovať o argentínskeho trénera Mauricia Pochettina. Kohúti si totiž uvedomujú, že udržať „Pocha“ môže byť v takom prípade nereálne.