Main Content

TRANSFER NEWS (20.3.): Hazard, Griezmann, Varane či Abraham

streda, 20. marec 2019 10:18 | Autor: Jakub Vaverka

Koke a Antonie Griezmann
Koke a Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard je zdržanlivý

Eden Hazard na reprezentačnom zraze Belgicka povedal, že svojmu spojeniu s Realom Madrid sa bude venovať až keď skončí tento ročník. Hazard tvrdí, že teraz svoju pozornosť smeruje len národnému tímu a Chelsea.

Abraham chce hrať za Chelsea

Talentovaný anglický útočník Tammy Abraham, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní v Aston Ville, ale je stále kmeňovým hráčom Chelsea, povedal, že by si veľmi prial, aby v nasledujúcom ročníku nastupoval v prvom tíme na Stamford Bridge.

Griezmann sa musí rozhodnúť

Po roku opäť existuje debata o tom, či francúzsky reprezentant Antoine Griezmann ostane v Atléticu Madrid aj v nasledujúcom ročníku. „Griezzy“ je pod drobnohľadom FC Barcelona, Juventusu Turín či Manchestru United.

Chelsea v bitke o Rabiota

Londýnska Chelsea je ďalším klubom, ktorý sa zapojil do prestupového boja o francúzskeho stredopoliara Adriena Rabiota, o ktorom je známe, že sa mu nepozdáva situácia v Paríži Saint-Germain a rád zmenil dres.

Varane na odchode?

Francúzsky obranca Raphael Varane je vraj po niekoľkých sezónach naklonený odchodu zo španielskeho Realu Madrid. Dôvodom je fakt, že stopér, ktorý vyhral vo svojej kariére už takmer všetko, hľadá jednoducho novú výzvu.

NUFC chce Beniteza

Vedenie Newcastlu United vytrvalo bojuje o to, aby španielsky tréner Rafael Benitez ostal vo svojej funkcii čo najdlhšie. Skúsený kormidelník je veľa ľuďmi kritizovaný, ale The Magpies dokázal nesmierne pozdvihnúť.