Main Content

TRANSFER NEWS (18.3.): Martin Dúbravka do Juventusu Turín?

pondelok, 18. marec 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona v boji o Griezmanna?

Francúzsky denník L´Equipe špekuluje, že španielsky majster FC Barcelona bude v letnom prestupovom období opätovne bojovať o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna, ktorý je hráčom Atlética Madrid.

Dúbravka do Juventusu Turín?

Slovenský brankár Martin Dúbravka je podľa Sunday Express v hľadáčiku talianskeho majstra Juventusu Turín. Stará Dáma hľadá novú brankársku jednotku a opora Newcastlu United sa javí byť ako vhodný kandidát.

Real sleduje De Geu

Vedenie Realu Madrid sa opäť zapojilo do prestupového súboja o španielskeho brankára Davida De Geu, ktorého budúcnosť v anglickom Manchestri United je opäť témou diskusie. De Geov príchod do Madridu by znamenal koniec v Reale pre Thibauta Courtoisa.

Monchi je späť

Úspešný športový riaditeľ Monchi skončil v trápiacom sa talianskom AS Rím a vrátil sa späť do španielskeho klubu FC Sevilla, kde dlhodobo robil vynikajúcu prácu. Monchi je vraj rád, že je späť na mieste, kde sa mu darilo.

Isco a Marcelo sa nemusia báť

Francúzsky tréner Zinedine Zidane sa neobáva, že španielsky stredopoliar Isco a brazílsky obranca Marcelo po sezóne odídu preč. „Zizou“ vraj oboch týchto futbalistov ubezpečil, že ich budúcnosť je v španielskej metropole.

Hazard zadarmo?

Ak Chelsea toto leto nepredá Edena Hazarda, a ak s hráčom nepredĺži kontrakt, belgický reprezentačný kapitán by mohol odísť o rok neskôr absolútne zadarmo. Biely Balet sa pripravuje aj na túto možnosť.