Main Content

TRANSFER NEWS (16.3.): Milan Škriniar do Juventusu Turín?

sobota, 16. marec 2019 08:55 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala a Milan Škriniar (vpravo)
Paulo Dybala a Milan Škriniar (vpravo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Škriniar do Juventusu?

Taliansky portál Calciomercato píše, že slovenský stopér Milan Škriniar je na zozname možných letných posíl Juventusu Turín. Šampión Serie A chce posilniť defenzívu, pričom obranca Interu Miláno sa javí ako vhodný adept.

Jamés za 70M

Ak chce niekto kúpiť kolumbijského stredopoliara Jamésa Rodrigueza, ktorému v letnom transferovom okne skončí hosťovanie v Bayerne Mníchov z Realu Madrid, musí si pripraviť minimálne 70 miliónov libier.

City dostane zákaz

Údajne je na spadnutie, že Manchester City dostane zákaz nakupovania nových hráčov, rovnako, ako dostala ban na transfery pred pár týždňami londýnska Chelsea. Informácia by mala byť potvrdená počas budúceho týždňa.

Valencia k rivalovi?

Skúsený obranca Manchestru United Antonio Valencia podľa všetkého po sezóne Old Trafford opustí, ale  v Premier League by rád ostal . O služby tohto ekvádorského internacionála má veľký záujem londýnsky Arsenal.

Monchiho návrat?

Ospevovaný športový riaditeľ Monchi, ktorý je na odchode z talianskeho AS Rím, by sa podľa španielskej tlače mohol vrátiť do FC Sevilla, kde pôsobil predtým, ako zamieril do Serie A. Samotný Monchi sa vraj tomuto kroku nebráni.

Gomes chce ostať

André Gomes, ktorý je na hosťovaní z FC Barcelona v liverpoolskom Evertone je údajne rozhodnutý ostať v Goodison Parku po konci prebiehajúceho ročníka natrvalo. Portugalčan by sa nerád vrátil do Katalánska, kde sa trápil.