Main Content

TRANSFER NEWS (10.3.): Coutinho chce odísť, De Ligt a Van Dijk?

nedeľa, 10. marec 2019 09:24 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho chce odísť

Brazílsky stredopoliar Philippe Coutinho má už dosť kritiky, ktorá sa na jeho plecia valí v španielskej Barcelone. Bývalý hráč Liverpoolu by sa rád vrátil do anglickej Premier League, kde sa má o jeho služby zaujímať Manchester United.

De Ligt a Liverpool?

Holandský supermladík Matthijs De Ligt, ktorý je kapitánom Ajaxu Amsterdam, priznal, že v letnom transferovom okne by mohol smerovať na liverpoolsky štadión Anfield Road. Vytvoril by tak holandskú reprezentačnú obrannú dvojicu so skúsenejším kolegom Virgilom Van Dijkom.

Chiesa a Spurs?

Federico Chiesa, iba 21-ročný Talian, ktorý o sebe v tejto sezóne dáva vo veľkom vedieť v drese AFC Fiorentina, by mohol odísť do anglickej Premier League. Tottenham Hotspur vraj na jeho služby chystá sedemdesiat miliónov libier.

Guardiola nikam nejde

Špekulácie o tom, že by sa Španiel Pep Guardiola mohol stať trénerom Juventusu Turín sa podľa samotného kouča nezakladajú na pravde. Kormidelník Manchestru City prehlásil, že so Sky Blues má kontrakt platný ešte na dva roky a odíde iba ak ho vyhodia.

Sanchez nechce odísť

Aj napriek častým zraneniam, hernej mizérii a kritike fanúšikov čilský útočník Alexis Sanchez nemá v úmysle odísť z Manchestru United. Bývalý hráč Arsenalu či Barcelony je vraj na štadióne Old Trafford spokojný.

Nová zmluva pre VVD

Liverpool zvažuje nový kontrakt pre spoľahlivého holandského obrancu Virgila Van Dijka, ktorý je v tejto sezóne Premier Leaguje jedným z najlepších hráčov celej súťaže. The Reds totiž nechcú o svoju oporu defenzívnych radov prísť.