Main Content

TRANSFER NEWS (9.3.): Neymar do Realu Madrid za 350M?

sobota, 9. marec 2019 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé a Neymar
Kylian Mbappé a Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Juventus chce Guardiolu

Tréner Manchestru City Pep Guardiola sa podľa dostupných informácií ocitol na zozname možných kandidátov, ktorí by sa po sezóne mohli sťahovať do Juventusu Turín. Stará Dáma totiž plánuje prepustiť kormidelníka Massimiliana Allegriho.

Neymar za 350M?

V španielskej a francúzskej tlači sa vo veľkom špekuluje o tom, že brazílsky útočník Neymar po sezóne opustí parížsky PSG a zamieri do španielskej La Ligy, kde si na jeho služby chystá Real Madrid astronomických 350 miliónov eur.

Coutinho do PSG?

Ak Paríž v lete opustí Neymar, francúzsky majster bude údajne bojovať o brazílskeho reprezentanta Philippea Coutinha. Coutinho sa dlhodobo trápi v FC Barcelona, pričom sa povráva, že transfer inam by mu mohol pomôcť.

Nová zmluva pre Morgana

Tréner Leicestru City Brendan Rodgers nástojí na tom, aby klubové vedenie ponúklo nový kontrakt skúsenému obrancovi Wesovi Morganovi, ktorý v roku 2016 ako kapitán klubu doviedol mužstvo k titulu v Premier League.

James natrvalo

Bayern Mníchov má záujem, aby kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez ostal v klube po konci prebiehajúceho ročníka natrvalo. Jamésovi končí v Bavorsku dvojročné hosťovanie z Realu Madrid, ale do Španielska sa údajne nevráti.

Sarri má dôveru

Aj keď to vyzeralo všelijak, aktuálne je reálne, že taliansky kormidelník Maurizio Sarri ostane v londýnskej Chelsea aj v nasledujúcom ročníku. Kritizovaný lodivod si získal dôveru hráčov a aj klubového vedenia, pričom aj nevraživosť fanúšikov voči jeho osobe je už nižšia.