Main Content

Tip na konečné poradie Fortuna ligy: Kto bude majster a kto si pobalí ligové kufre?

sobota, 16. február 2019 12:14 | Autor: Filip Chudý

Jarná časť Fortuna ligy začína. Odhadujeme, ako bude vyzerať tabuľka na konci súťaže, pričom sme to porovnali aj s predsezónnou prognózou.

12. FK Senica

Futbalisti FK Senica
Futbalisti FK Senica | zdroj: TASR

Náš predsezónny tip: 12. miesto

Napísali sme: „Vyzerá to tak, že v Senici počas leta urobili všetko preto, aby si zabezpečili zostup z najvyššej súťaže. Už v minulej sezóne mali veľké šťastie, že v lige bol ešte problémovejší Prešov, ktorý už dlhšie smeroval do druhej ligy. Stále pomerne nejasný venezuelský sponzor robí na pohľad viac kšeftíky ako seriózny futbal. Ak sa neudeje zázrak, či Senicu nezachránia nejaké mimoriadne silné individuality zo zahraničia, ktoré ale aktuálne nemá, príprava na druholigovú sezónu 2019/20 bude mať pre Seničanov 32 dielov...“

V druhej polovici jesennej časti sa síce Záhoráci trochu výsledkovo zmohli, preto zimovali predposlední, lenže všetko beží ďalej v čudných koľajach. Apropo, hodí sa ich ešte vôbec oslovovať Záhoráci? Lebo v tejto časti Slovenska má klub len sídlo. Skôr by sa hodilo oslovenie legionári. Veď keď sa čo i len dvaja našinci objavia v ich zostave, je to pomaly sviatok. Ale nie sú v tom sami, robia to tak aj inde… Slovenskému futbalu to však nepomáha, preto ak by aj Senica vypadla, veľa ľútosti sa čakať nedá.