Main Content

TRANSFER NEWS (14.2.): Hamšíkov prestup hotový, Icardi na odchode tiež

štvrtok, 14. február 2019 07:32 | Autor: Jakub Vaverka

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marek Hamšík definitívne mieri do Číny

Očakávane sa stalo skutočnosťou. Kapitán talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík prestúpil do čínskeho klubu Ta-lien I-fang. Inormovala o tom vo štvrtok agentúra AFP s odvolaním sa na právnika SSC Neapol Mattiu Grassaniho. Slovenský futbalista je hráčom Ta-lienu od stredy večera 20.30 h SEČ, uviedol Grassani pre taliansku rozhlasovú stanicu Radio Kiss Kiss.

Icardi v lete odíde

Vedenie Interu Miláno zbavilo Maura Icardiho kapitánskej pásky, čo je jasným signálom toho, že argentínsky reprezentant po konci prebiehajúceho ročníka zmení dres. Favoritmi na jeho získanie sú Chelsea a Real Madrid.

Nahradia Sarriho?

Okolo talianskeho trénera londýnskej Chelsea Maurizia Sarriho je momentálne rušno. Britská tlač špekuluje o tom, kto by ho mohol nahradiť vo funkcii. Spomenuté boli mená ako Lampard, Zidane, Simeone, Pochettino či dokonca Mourinho.

Nové zmluvy v City

Manchester City v tomto období vo veľkom pracuje na predĺžení kontraktov so svojimi hráčmi. Citizens aktuálne rokujú so skúseným obrancom Vincentom Kompanym a aj nemeckým stredopoliarom Ilkayom Gundoganom.

Ak príde Zidane, Hazard ostane

Britská tlač špekuluje, že ak Chelsea získa na trénerskú stoličku Zinedinea Zidanea, Francúzov príchod bude zároveň znamenať zotrvanie Belgičana Edena Hazarda, ktorý sa netají tým, že Zidane je jeho futbalovým vzorom.

Liverpool chce Wernera

Anglický celok Liverpool FC sa stále nevzdal nádeje na získanie nemeckého útočníka Tima Wernera, ktorý by mohol po sezóne opustiť RB Lipsko. The Reds poverili Sadia Maného a Nabyho Keitu, aby mladého zakončovateľa presvedčili k prestupu na Anfield Road.