Main Content

Zápas Végh vs. Vémola je realitou!

pondelok, 11. február 2019 19:16 | Autor: Marek Ďaďo

Végh vs. Vémola
Végh vs. Vémola | zdroj: Instagram

To, čo si mnohí fanúšikovia iba priali sa stáva realitou. Na tlačovej konferencii Oktagon PrimeTime bol oznámený zápas, na ktorý sme čakali naozaj dlhú dobu. Attila Végh sa postaví Karlosovi Vémolovi.

Už dlho sa rozpráva o prestupe Karlosa Vémoluz organizácie XFNdo Oktagonu. Oddnes nejde len o utópiu. S predstavením „Terminátora“ bol ihneď oznámený aj zápas, ktorý je už teraz označovaný ako ten najočakávanejší na československej scéne - Végh vs. Vémola. Ondrej Novotný, jeden z dvoch hlavným predstaviteľov Oktagonu navyše dodal, že obaja zápasníci majú sľúbenú aj odvetu.

Karlossa vyjadril, že chce okrem zápasu s Attilom doslova „zmlátiť“ Samuela „Piráta“ Krištofiča a zrealizovať aj súboj s Princeom Aounallahom . Máme sa teda rozhodne na čo tešiť. Bolo otázne, či bude Vémola predstavený už dnes, nakoľko má stále platnú zmluvu s XFN a v posledných hodinách sme sa mohli dočítať, že v prípade Karlosovho odchodu sa organizácia nebude báť podniknúť právne kroky. Terminátor sa nechal počuť, že takéto otázky treba posunúť jeho právnickej kancelárii. 

Vémola má fantastické skóre 24 výhier a iba 5 prehier, pričom 4 z nich zaznamenal v UFC, kde má rekord 2-4. Slovenský hrdina Attila Végh počas svojej bohatej kariéry naskočil do 42 súbojov, pričom až 32 z nich dokázal dotiahnuť do víťazného konca, 8-krát prehral a v 2 prípadoch sa jeho zápas skončil remízou. Je navyše prvým Slovákom, ktorému sa podarilo získať titul šampióna v Bellatore - druhej najväčšej organizácii MMA na svete.  Jedinečná možnosť tipovať si šport pomocou aplikácie rajbet apk . Bonusy pre všetkých účastníkov.