Main Content

TRANSFER NEWS (22.1.): Pogba chce ostať v Manchestri United

utorok, 22. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard sa nebráni Realu Madrid

Belgický záložník Eden Hazard v rozhovore povedal, že vždy vedel, že okrem anglickej Premier League bude chcieť skúsiť ešte niečo iné, pričom naznačil, že transferu do Realu Madrid by sa rozhodne nebránil. Momentálne to nevyzerá, že predĺži s Chelsea kontrakt.

Hudson-Odoi zrejme na odchode

Talentovaný anglický mladík Callum Hudson-Odoi dostal od Chelsea ponuku na predĺženie kontraktu, ale tento šikovný technik zmluvu, ktorú mu ponúkli The Blues veľmi rýchlo odmietol. To nahráva špekuláciám, že odíde do Bayernu Mníchov.

Higuaín čaká na Piateka

Argentínsky útočník Gonzalo Higuaín môže ukončiť hosťovanie v AC Miláno, vrátiť sa do Juventusu Turín a odísť na hosťovanie do Chelsea, ale najprv musí počkať, kým milánske AC získa poľského kanoniera Piateka z Janova.

Cole k Lampardovi

Husársky kúsok sa podaril anglickému druholigovému Derby County, ktoré bojuje o postup do Premier League. Koučom tohto klubu je Frank Lampard, ktorý získal do svojich služieb bývalého spoluhráča z Chelsea Ashleyho Colea. Ten prichádza na polroka z amerického LA Galaxy.

Pogba chce novú zmluvu

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba je rád, že Manchester United ukončil spoluprácu s Josém Mourinhom, pričom momentálne mu nebráni nič v tom, aby na Old Trafford predĺžil svoj aktuálny kontrakt.

Martial blízko kontraktu

Pogbov krajan Anthony Martial je veľmi blízko k predĺženiu kontraktu s Manchestrom United. Francúz rokuje s Červenými Diablami už pomerne dlho, ale vyzerá to, že dohoda medzi oboma stranami je aktuálne na spadnutie.

Cahill neodíde

Anglický obranca Gary Cahill bol spájaný s odchodom z londýnskej Chelsea, pričom interes o jeho služby mal konkurenčný Fulham FC, ale momentálne to vyzerá, že Modrí svojho skúseného stopéra v januári nepredajú.