Main Content

TRANSFER NEWS (18.1.): Kombinácia Lampard a Cole?

piatok, 18. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Frank Lampard
Frank Lampard | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Malcom v Tottenhame Hotspur?

Brazílčan Malcom nie je spokojný s tým, že v Barcelone nastupuje len sporadicky, čo nahráva fámam o jeho možnom odchode inam. Veľký interes o jeho služby má anglický klub Tottenham Hotspur, ktorý má problémy v ofenzíve.

Higuaín už v sobotu proti Arsenalu?

Prestup Gonzala Higuaína z Juventusu Turín do londýnskej Chelsea je podľa všetkého hotovou vecou a Modrí vytrvalo pracujú na tom, aby mohol argentínsky reprezentant nastúpiť už v zajtrajšom zápase The Blues proti Arsenalu.

Cole v spolupráci s Lampardom?

Ashley Cole, ktorý dohráva kariéru v americkom Los Angeles Galaxy by sa vraj mohol vrátiť do Anglicka. Záujem o jeho služby má tréner Derby County Frank Lampard, Coleov niekdajší dlhoročný spoluhráč z Chelsea.

Pellegrini nejde do PSG

Lorenzo Pellegrini z AS Rím je pod drobnohľadom viacerých európskych veľkoklubov, pričom v posledných dňoch sa vo veľkom skloňuje jeho odchod do parížskeho PSG. Pellegrini však povedal, že do Ligue 1 sa nechystá.

Barcelona bojuje o De Jonga

Vedenie FC Barcelona sa nevzdalo nádeje na získanie talentovaného holandského mladíka Frenkieho De Jonga, ktorý patrí medzi najväčšie hviezdy Ajaxu Amsterdam v tejto sezóne. O De Jonga sa bijú PSG a aj viaceré anglické kluby.

Ramsey podpísal predbežnú dohodu

Záložník Aaron Ramsey podľa dostupných správ podpísal predbežnú dohodu s talianskym majstrom Juventusom Turín. Walesan je rozhodnutý opustiť londýnsky Arsenal a skôr či neskôr odíde do Serie A.

Militao za 50M

Real Madrid sa stále nevzdal nádeje na získanie talentovaného krajného obrancu Militaa, ktorý v tejto sezóne podáva výborné výkony v drese portugalského FC Porto.  Biely Balet je ochotný Drakom ponúknuť päťdesiat miliónov eur.