Main Content

TRANSFER NEWS (16.1.): Malcom do Tottenhamu Spurs?

streda, 16. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Malcom
Malcom | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester City chce Isca

Favoritom na získanie španielskeho stredopoliara Isca z Realu Madrid je momentálne anglický šampión Manchester City. Isco je dlhodobo nespokojný so svojou pozíciou v Bielom Balete a s tým, že hráva len sporadicky.

Mourinhov návrat do Španielska?

Prezident španielskej La Ligy Javier Tebas prehlásil, že keby sa portugalský tréner José Mourinho vrátil do Primera División, pomohlo by to celej súťaži. The Special One je po odchode z Manchestru United bez práce.

Liverpool lanári kapitána Vlkov

V tejto sezóne podáva v drese anglického Wolverhamptonu Wanderers vynikajúce výkony kapitán mužstva Conor Coady, čo neušlo pozorovateľom konkurenčného Liverpoolu. The Reds by ho radi získali, ale Coady sa odísť nechystá.

Rabiotov príchod je komplikovaný

Barcelona vytrvalo pracuje na získaní francúzskeho stredopoliara Adriena Rabiota z francúzskeho PSG, ale príchod nadaného a technicky zdatného záložníka do katalánskej metropoly, je údajne komplikovanejší, ako sa pôvodne očakávalo.

Carrascov návrat do Európy?

Yannick Ferreira Carrasco, ktorý pôsobí v čínskom klube Dalian by sa vraj mohol vrátiť do Európy. Veľký záujem o jeho služby prejavili kluby z anglickej Premier League, konkrétne Manchester United a Arsenal.

Malcom na hosťovanie do Spurs?

Tottenham Hotspur čelí zraneniu hviezdy Harryho Kanea a odchodu Kórejčana Sona na majstrovstvá Ázie, a teda klubový manažment musí konať. Spurs si vyhliadli Brazílčana Malcoma z Barcelony, ktorý by mohol prísť na polročné hosťovanie.

Giroud v hľadáčiku FC Barcelona

Barcelona pokračuje v hľadaní nového hrotového zakončovateľa, pričom najnovším kanonierom, ktorý sa ocitol pod drobnohľadom Blaugranas je francúzsky majster sveta Olivier Giroud, ktorý oblieka dres Chelsea.