Main Content

Chelsea môže vyriešiť ofenzívne problémy: V hre skvelý Mexičan!

sobota, 5. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Hirving Lozano
Hirving Lozano | zdroj: TASR

Chelsea nie je spokojná so stavom svojho útoku, kvôli ktorému stratila v tejto sezóne už niekoľko veľmi dôležitých bodov.

Modrí majú momentálne na hrot útoku k dispozícii francúzskeho reprezentanta Oliviera Girouda a španielskeho zakončovateľa Alvara Moratu. Francúz však nie je gólový hráč, ktorý je akurát tak platný chrbtom v bráne, pričom Španiel dlhodobo podáva tragické výkony a nezdá sa, že by sa to malo v jeho prípade zlepšiť.

Tlač preto špekuluje o tom,  koho sa vedenie The Blues pokúsi v dohľadnej dobe získať. Hovorilo sa o menách ako Robert Lewandowski (Bayern Mníchov), Gonzalo Higuaín (AC Miláno/Juventus Turín), Callum Wilson (AFC Bournemouth) či Nabil Fekir (Olympique Lyon), ale nakoniec môže byť všetko inak.

„Novým útočníkom Chelsea by sa mohol stať mexický reprezentant Hirving Lozano. Meno tohto strelca holandského PSV Eindhoven sa začalo spájať s londýnskym klubom v posledných dňoch,“ hlása taliansky portál CalcioMercato.

Lozano, ktorého okrem Chelsea sleduje aj AC Miláno, by vraj mohol zmeniť dres za 35 miliónov eur, čo je na aktuálne trhové pomery veľmi výhodná čiastka. Avšak Gianluca Di Marzio, renomovaný taliansky novinár, si myslí, že PSV svoj ofenzívny klenot nepustí minimálne do konca ročníka.