Main Content

VIDEO: Michalovce doma zdolali Zlaté Moravce rozdielom triedy

sobota, 1. december 2018 16:21 | Autor: TASR

Michalovce
Michalovce | zdroj: TASR

Michalovce 1. decembra (TASR) - Futbalisti Michaloviec si doma poradili so Zlatými Moravcami jednoznačne 3:0. 

V chladnom počasí sa hral priemerný futbal. V 7. minúte musel byť vystriedaný hlavný rozhodca Kružliak, ktorého nahradil Marhefka. Michalovčania si dlho nevedeli poradiť so súperovou defenzívou. Centre do pokutového územia nenachádzali svojich adresátov. Všetko podstatné sa udialo až v nastavenom čase, kedy na center Diarru najvyššie vyskočil Vojtko a hlavou strelil svoj premiérový gól v najvyššej súťaži.

V druhom polčase už diváci videli viac vzruchu. Michalovské vedenie mohol poistiť Turik, ktorý v pokutovom území mieril nad. V 56. minúte opečiatkoval Danko brvno. Ďalší dôležitý moment zápasu sa odohral po hodine hry, kedy Práznovský zahral v pokutovom území rukou a hlavný rozhodca nariadil pokutový kop. Ten s prehľadom premenil Peter Kolesár. Hostia mohli odpovedať v 61. minúte Brašeňom, jeho strelu obrana zrazila na rohový kop. Definitívnu bodku dal v 83. minúte Nawotka, ktorý po rýchlej konte strelil tretí gól.

MFK Zemplín Michalovce - FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 3:0 (1:0)
Góly: 45.+ Vojtko, 60. P. Kolesár (z 11 m), 84. Nawotka. Rozhodovali: Kružliak (7. Marhefka) – Borsányi, Čajka, ŽK: Sulley - Richtárech, Práznovský, 783 divákov