Main Content

Kríza Trenčína pokračuje, Slovan vyhral nad AS rozdielom triedy

sobota, 1. december 2018 15:55 | Autor: TASR

Gólová radosť hráčov ŠK Slovan Bratislava
Gólová radosť hráčov ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Myjava 1. decembra (TASR) - Futbalisti ŠK Slovan si poradili na zamrznutom trávniku v myjavskom prostredí s Trečnínom jednoznačne 3:0. 

Zápas sa začal s miernym meškaním, keď usporiadatelia museli dať do poriadku hraciu plochu, na ktorej bol sneh. "Belasí" išli do vedenia už v 7. minúte, keď veľkú chybu v strede trenčianskej obrany využil Šporar, ktorý úspešne zakončil nájazd na Hrdličku. Ešte pred uplynutím prvej polhodiny Slovan zvýšil na 2:0, keď Holman pekne vysunul Ljubičiča, ktorý rutinérsky prekonal brankára AS. Na 3:0 mohol zvýšiť v 42. minúte Šporar, uvoľnil sa cez obrancu, ale pálil vedľa. Trenčín mohol na konci prvého dejstva streliť kontaktný gól, ale Bukari vystrelil vedľa ľavej žrde.

V 59. minúte však Slovan dosiahol tretí gól, keď sa presadil Moha po prieniku a prihrávke Čavriča. Na 4:0 mohol v 78. minúte zvýšiť opäť Moha, ale v prieniku to zobral na seba, neprihral spoluhráčovi a tak sa skóre nezmenilo. Slovan tak potvrdil post lídra, získal ďalšie víťazstvo a v ligovej sezóne ešte neprehral.

AS Trenčín - Slovan Bratislava 0:3 (0:2)
Góly: 7. Šporar, 27. Ljubičič, 59. Moha. Rozhodovali: Prešinský - Vorel, Jenčura, ŽK: Yem, Mance (obaja Trenčín), 367 divákov.