Main Content

Koulibaly do Manchestru United za 91M?

sobota, 1. december 2018 13:38 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly a Roberto Firmino
Kalidou Koulibaly a Roberto Firmino | zdroj: TASR

Manchester United sa plánuje v zimnom transferovom okne posilniť v obrannej formácii. Vyzerá to tak, že šéfovia Red Devils našli ideálnu posilu do defenzívy.

Manchester United je v zimnom prestupovom období pripravený investovať do príchodu senegalského stredného obrancu Kalidoua Koulibalyho astronomických deväťdesiatjeden miliónov libier. Hráča si vyžiadal do svojho kádra portugalský tréner José Mourinho.

Red Devils v tejto sezóne v Premier League investovali po tretine ročníka viac ako 20 gólov, s čím sú nespokojní ako kluboví šéfovia, tak aj fanúšikovia. „Obranca SSC Neapol sa môže stať najdrahším v histórii, prekonal by 75 – miliónového Virgila Van Dijka z Liverpoolu,“ píšu noviny ​Corriere dello Sport.

Peniaze ale nemusia byť v tomto ohľade rozhodujúcim aspektom. „SSC Neapol je pripravený okamžite odmietnuť ponuku Manchestru United, šéf klubu Aurelio De Laurentiis nemá v úmysle Koulibalyho predávať,“ tvrdia talianski novinári.

Tak či onak, ak by Koulibaly v januárovom prestupovom období zmenil dres, jednalo by sa o jeden z najväčších prestupov zimy. Faktom navyše ostáva, že Manchester United jednoducho nového obrancu potrebuje.