Main Content

UFC mieri do Prahy, hlavnou hviezdou Terminátor + veľká šanca pre Slovákov!

sobota, 24. november 2018 10:43 | Autor: Jakub Vaverka

Karlos Vémola
Karlos Vémola | zdroj: TASR

UFC je vo svete zmiešaných bojových umení organizáciou číslo jeden. Ultimate Fighting Championship nikdy neusporiadali turnaj na Slovensku a ani v Českej republike. To by sa čoskoro mohlo zmeniť. Dejiskom má byť Praha.

Vo všetkom má mať prsty Karlos Vémola, ktorý na nedávnom podujatí XFN v Bratislave bez väčších problémov zdolal Moisea Rimbona. Vémola chce dotiahnuť UFC do Prahy a chce, aby na ňom dostal šancu aj Slovák Attila Végh. Celú situáciu priblížil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Slovensko zastúpenie v UFC doposiaľ nemalo. 

„Keď Mohamed nejde k hore, musí prísť hora k Mohamedovi. Ak to vyjde, tak si splním niekoľko snov a vám splním niekoľko sľubov. Nielen, že sa do UFC dostanem, ukážem vám, že som v ňom doma, vypredáme O2 Arénu a budem na UFC tlačiť, aby podpísali Attilu Végha, pretože si to ako najväčší slovenský šampión zaslúži,“ rozhovoril sa.

„Ja by som proti nemu mohol nastúpiť a tým vám doručil úplne všetko, čo som sľúbil. A hejteri, nech sa kľudne pos*rú,“ zakončil Vémola. Český Terminátor v UFC už v minulosti nastúpil, momentálne má bilanciu dve víťazstvá a štyri porážky. Spomínané podujatie by sa mohlo konať 23.februára.

Pre Prahu by to bol veľký sviatok zmiešaných bojových umení. Otvorila by sa ale šanca aj pre viaceré slovenské mená. Attilu Végha spomenul samotný Vémola, ak by ale skutočne UFC prišlo do Prahy, je veľmi pravdepodobné, že by sa na tom turnaji predstavil aj Tomáš Deák, člen OFA - Octagon Fighting Academy v Bratislave, a podľa mnohých momentálne slovenský najlepší fighter.