Main Content

Stoch podpísal novú zmluvu so Slaviou. V Prahe si cenia jeho služby

štvrtok, 22. november 2018 06:16 | Autor: TASR

Miroslav Stoch
Miroslav Stoch | zdroj: TASR

Praha 21. novembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch v stredu predĺžil zmluvu so Slaviou Praha o ďalšie tri roky. Nový kontrakt ofenzívnemu stredopoliarovi vyprší až v júni 2022.

"Pocity sú skvelé, predĺženie zmluvy vnímam ako odmenu za prácu, ktorú som tu odviedol. Podpisom som dal najavo, že sa mi v Slavii páči a som tu veľmi spokojný," uviedol najlepší strelec Slavie v prebiehajúcej sezóne pre klubový web.

Ciele má so "zošívanými" najvyššie: "Krátkodobý je samozrejme sa pokúsiť zakončiť jeseň na prvom mieste v tabuľke a postúpiť v Európskej lige do jarnej časti. Cieľ celej Slavie je potom v tejto sezóne zisk titulu, to nás ale čaká ešte dlhá cesta."

"Miroslav Stoch je jedným z najlepších strelcov našej ligy a veľkou osobnosťou Slavie. Som rád, že sme podpísali predĺženie o tri roky. Miňo sa s nami zúčastní bojov o majstrovský titul a dúfam, že aj o Ligu majstrov o ďalšie úspechy v pohároch," povedal predseda predstavenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Stoch na jeseň ťahá ofenzívu Slavie, na konte má deväť ligových gólov a tri asistencie. "Je teraz jedným z najdôležitejších článkov. Som rád, že svoju formu potvrdzuje. Ako ho poznám, je v najlepšom rozpoložení, je to absolútne komplexný hráč, nebezpečný pri zakladaní útoku i v jeho konečnej fáze. Berie si loptu v pozíciách, kde by si iný netrúfol," pochválil Stocha tréner Jindřich Trpišovský.

Do Slavie prišiel Stoch v auguste 2017. Nedávno sa po výmene trénera vrátil aj do kádra slovenskej reprezentácie.