Main Content

TOP TRANSFER NEWS (18.11.): 200 miliónov pre Maurizia Sarriho

nedeľa, 18. november 2018 12:01 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea bude nakupovať

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri dostane podľa Sunday Express v zimnom prestupovom období na nové posily 200 miliónov libier. Modrí sa vraj zaujímajú o kvalitných obrancov z talianskej Serie A – Alexa Sandra a Elseida Hysaja.

Bournemouth sa bojí Chelsea

Vedenie anglického AFC Bournemouth sa obáva, že Chelsea bude chcieť v januárovom transferovom termíne získať svojho bývalého hráča Nathana Akého. Aké podáva v Bournemouthe pravidelne kvalitné výkony a záujemcom je vraj k dispozícii za 40 miliónov libier.

Liverpool loví v Nemecku

Sunday Epxress píše, že tréner anglického Liverpoolu FC Jurgen Klopp by chcel v dohľadnej dobe skúsiť získať talentovaného stredopoliara Kerema Demirbaya, ktorý podáva veľmi dobré výkony v nemeckom Hoffenheime.

Drinkwater do Fulhamu?

Podľa plátku Sunday Express by mohlo byť trápenie Dannyho Drinkwatera, ktorý prakticky nehráva v Chelsea, na konci. Bývalého hráča Leicestru City chce totiž získať jeho ex – kouč z LFCF Claudio Ranieri, ktorý prebral Fulham.

Pickford za De Geu?

The Sun informuje, že ak španielsky brankár David De Gea nepredĺži kontrakt s Manchestrom United a opustí Red Devils, novou brankárskou jednotkou Devils by sa mohol stať Angličan Jordan Pickford, ktorý oblieka dres Evertonu.

Sturridge a Inter?

Anglický útočník Daniel Sturridge by už v roku 2019 mohol definitívne opustiť Liverpool, ktorého je stále hráčom. Podľa The Sun nie je vylúčený jeho pomerne prekvapivý odchod do talianskeho Interu Miláno.