Main Content

Khabib Nurmagomedov chváli Conora McGregora: Jeho hviezda je ďaleko väčšia ako moja

nedeľa, 4. november 2018 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov | zdroj: TASR

Nevedeli si prísť na meno. Rivalita medzi nimi bola sprevádzaná čírou nenávisťou. Khabib Nurmagomedov a Conor McGregor však vychladli, čo vidieť aj na ich vyjadreniach.

UFC 229 prinieslo veľkú šou, kvalitný zápas a škaredú dohru, o ktorej hovoril celý svet ešte niekoľko dní. Ako Khabib Nurmagomedov, tak aj Conor McGregor sa na istý čas odmlčali, ale s odstupom času sa objavujú ich vyjadrenia.

Naposledy prekvapil Rus, ktorý pôvodne Írovi ani nevedel prísť na meno. Teraz sa o McGregorovi vyjadril diametrálne odlišným spôsobom. „Viete, mali by ste Conorovi dať kredit. Je veľmi populárny. Ako populárny som bol pred bitkou ja?“ začal svoj prehovor pre RT Sport.

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: Instagram

„Ak nás porovnávate ako športovcov, dokázal som, že som lepší. Jeho hviezda je ale ďaleko väčšia ako tá moja. Neviem, ako je tomu teraz, ale pred našou bitkou to bolo jednoznačné. To je jednoducho fakt,“ pokračoval rodák z Dagestanu.

Súboj Nurmagomedovova a McGregora sa stal najsledovanejším v histórii. „Nebola to len rivalita medzi nami, ale aj rivalita medzi našimi krajinami. Len si spomeňte na moje vyjadrenie o tom, že Írov je šesť miliónov, zatiaľ čo Rusov je 150 miliónov,“ zakončil stále neporazený zápasník UFC s bilanciou 27 – 0 .