Main Content

VIDEO: Trenčianske trápenie nemá konca: AS padol aj na pôde nováčika zo Serede

sobota, 3. november 2018 21:25 | Autor: TASR

Gólové oslavy futbalistov ŠKF iClinic Sereď
Gólové oslavy futbalistov ŠKF iClinic Sereď | zdroj: TASR

Nitra 3. novembra (TASR) - V 7. minúte mohol otvoriť skóre stretnutia Morong, po prihrávke na malé vápno mu však k lopte chýbalo pol kroka. V 26. minúte dostal Sereď do vedenia Ventúra, ktorý po ideálnej spätnej prihrávke prekonal Hrdličku strelou z prvej.

Nováčik bol pri chuti a o desať minút zvýšil náskok po tom, ako Pankaričan nezaváhal osamotený pred trenčianskym brankárom. Hostia, ktorých už z pozície hlavného trénera viedol Vladimír Cifranič namiesto Ricarda Moniza, sa vrátili do hry o body krátko po prestávke. Mance sa oprel do lopty z veľkej diaľky a jeho pokus nešťastne tečoval jeden z obrancov Serede do vlastnej siete. Trenčania mali optickú prevahu, ale nevedeli si vytvoriť šancu na vyrovnávajúci gól. Až v 75. minúte sa do nebezpečnej pozície dostal striedajúci Corryn, ale Penksa podržal svoje mužstvo. Hra hostí na vabank priniesla v závere tretí gól v ich sieti po tom, ako Morong zakončil svoj únik od polovice ihriska. Po šiestej ligovej prehre v sérii klesol AS do dolnej polovice tabuľky.

ŠKF iClinic Sereď - AS Trenčín 3:1 (2:0)
Góly: 26. Ventúra, 36. Pankaričan, 86. Morong - 46. Mance. ŽK: Loduha, Baez - Mašovič. Rozhodovali: Chmura - Hrmo, Špivák, 612 divákov.

Sereď: Penksa - Sus, Menich, Michalík, Loduha - Ventúra, Adekuoroye - Ulrich (79. Ondong-Mba), Pankaričan (66. Baez), Gatarič - Morong (89. Richnák)

Trenčín: Hrdlička - Skovajsa, Šulek, Paur, Zubairu - Mašovič, El Mahdioui - Bukari (58. Corryn), Ubbink, Sleegers - Mance (65. Čatakovič)