Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (17.10.): Edin Džeko by sa mohol vrátiť

streda, 17. október 2018 07:30 | Autor: Jakub Vaverka

Edin Džeko
Edin Džeko | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona hľadá obrancu

Vedenie FC Barcelona musí riešiť po zraneniach stopérov Samuela Umtitiho a Thomasa Vermaelena problémy v defenzíve. Katalánci by podľa denníka Daily Mirror mohli v zimnom transferovom okne priviesť belgického obrancu Tobyho Alderweirelda z Tottenhamu Hotspur.

Záujem o Edina Džeka

Útočník AS Rím Edin Džeko sa pred pár dňami vyjadril, že je preňho zrejme neskoro vrátiť sa späť do Premier League, kde sa stal v minulosti majstrom s Manchestrom City. Daily Mirror tvrdí, že po týchto slovách sa o jeho služby začali zaujímať Southampton, Crystal Palace a Cardiff City.

Di Maria do Anglicka?

Daily Mirror píše, že argentínsky reprezentant Angel Di Maria by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League. El Fideo vraj už nie je šťastný v Paríži Saint – Germain a rád prestúpil do Anglicka, kde sa mu v minulosti nedarilo v drese Manchestru United.

Arsenal v bitke o Thomasa

Podľa Daily Express sa začal londýnsky Arsenal zaujímať o Thomasa Parteya, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony v drese španielskeho Atlética Madrid. Thomas je však v Španielsku spokojný a odchod do Premier League nevyhľadáva.

Ghoulam v hľadáčiku United

Manchester United sa začal zaujímať o obrancu Faouziho Ghoulama z talianskeho SSC Neapol, informuje britský plátok Daily Express. Ghoulam patrí medzi najlepších bekov talianskej Serie A, pričom Red Devils chcú skvalitniť svoju obrannú formáciu.

Shaw medzi najlepšie platenými

Anglický reprezentant Luke Shaw by sa mal po podpise novej zmluvy s Manchestrom United stať jedným z najlepšie platených obrancov v celej Premier League a taktiež na svete. Informácie priniesol denník Daily Star.

Záujem o Akého

Veľký záujem je podľa Daily Express o holandského obrancu Nathana Akého, ktorý patrí medzi opory anglického Bournemouthu. Najväčšími záujemcami o jeho služby majú byť Manchester United a londýnska Chelsea.