Main Content

Priateľka suspendovaného hráča si sype popol na hlavu

nedeľa, 14. október 2018 15:43 | Autor: Marek Ďaďo

Austin Watson
Austin Watson | zdroj: TASR

Včera sme vás informovali o nespokojnosti vedenia NHL so znížením trestu pre Austina Watsona, ktorý bol z pôvodnej suspendácie na 27 zápasov okresaný na 18 duelov. Po oficiálnom vyhlásení ligy sa ku slovu dostala údajná obeť, hráčova priateľka. Tá si v najnovšom vyjadrení mierne sype popol na hlavu.

Ak ste nezachytili včerajšiu informáciu, nájdete ju tu. Po vyhlásení zo strany vedenia ligy sa slovo dostalo k Watsonovej partnerke, Jenn Guardinovej, ktorá uviedla, že celé je to jej chyba, pričom jej hráč Nashvillu Predators nikdy neublížil a o žiadne domáce násilie nešlo.

„Moje správanie s stav opitosti viedli k tomu, že bola v ten deň privolaná polícia. Bojujem so závislosťou na alkohole mnoho rokov a som aktívnou členkou protialkoholického programu. Mám šťastie, že sa mi od Austina dostáva podpora pri mojej liečbe. 16. júna sme to nezvládli najlepšie a uvedomujeme si, že do budúcna musíme spraviť lepšie rozhodnutia,“ cituje údajnú obeť portál TSN.

Jenn Guardinová sa navyše ospravedlnila všetkým, ktorí sú do kauzy zapojení, zahŕňajúc organizáciu Predators a mesto Nashville. Uvidíme, či toto vyhlásenie nejako ovplyvní postoj vedenia ligy. Možno dôjde k ďalšiemu zníženiu trestu a Watson sa na zámorské klziská vráti opäť o čosi skôr. O všetkom podstatnom vás budeme aj naďalej informovať.