Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (13.10.): Carvajal, Fekir, Allegri či Fabregas

sobota, 13. október 2018 08:47 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Carvajal
Dani Carvajal | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem o Carvajala

Bulvárny plátok Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United a londýnska Chelsea zaujímajú o španielskeho obrancu Daniho Carvajala. Carvajal je stále hráčom úradujúceho víťaza Ligy majstrov Realu Madrid.

Odchod Fekira zadarmo?

Portál Le 10 Sport informuje, že ak sa francúzsky reprezentant Nabil Fekir nedohodne s Lyonom na novom kontrakte, mohol by tento celok opustiť v letnom prestupovom období úplne zadarmo. Záujem o jeho služby je v Anglicku.

Allegri odmietol United

Calciomercato píše, že taliansky tréner Massimiliano Allegri dostal možnosť trénovať Manchester United, ale kormidelník majstrovského Juventusu Turín možnosť odísť do Premier League veľmi rýchlo odmietol.

Fabregas do Španielska?

Podľa denníka Mirror by sa mohol španielsky stredopoliar Cesc Fabregas sťahovať do španielskej La Ligy. Záujem o služby záložníka, ktorý nedostáva veľa priestoru v londýnskej Chelsea, prejavilo Atlético Madrid.

Rýchle správy:

NEWCASTLE: Ak Rafael Benitez skončí ako tréner Newcastlu United, na jeho miesto by mohol prísť Brendan Rodgers. (Mirror)

CHELSEA: Chelsea je pripravená ponúknuť 20 miliónov libier za útočníka Sandra Tonaliho z Brescie. (The Sun)

PSG: Brazílčan Marquinhos uvažuje o tom, že by opustil Paríž Saint-Germain. (Le 10 Sport)

FULHAM: Srbský tréner Slaviša Jokanovič by mohol čoskoro opustiť Fulham. (Mirror)