Main Content

Prestupová bomba? Škriniar má prestúpiť do Anglicka!

piatok, 28. september 2018 12:09 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Hoci prestupové obdobie je už niekoľko týždňov ukončené, to nové sa blíži a tak transferových špekulácii bude postupne pribúdať. Tá najnovšia sa opäť týka opory zadných radov Interu Miláno Slováka Milana Škriniara.

Portál Calciomercato, ktorý sa odvoláva na zdroje blízke Interu Miláno, priniesol správu, podľa ktorej je slovenský reprezentant na lane Manchestru United. Červení Diabli majú za kremenitého obrancu zaplatiť 60 miliónov eur. Škriniar by tak viac než zdvojnásobil svoju hodnotu, za ktorú prestúpil pred minulou sezónou zo Sampdorie do Interu (23 miliónov eur).

23-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom má na Old Trafforde predstavovať riešenie defenzívnych problémov slávneho klubu, ktorému nevyšiel úvod sezóny a v tabuľke ja až na siedmom mieste so stratou 8 bodov na vedúci Liverpool. Manchester inkasoval už 9 gólov, pričom v Premier League je aktuálne až 8 klubov s lepšou defenzívou.

Milan Škriniar už viackrát zopakoval, že je v Interi spokojný a nikam sa nechystá. Talianskemu veľkoklubu taktiež vyšiel vstup do Ligy majstrov, keď vyhrali v prvom zápase s Tottenhamom vďaka gólu v nadstavenom čase. Ak Inter postúpi do vyraďovacích bojov a bude v hre o titul v Taliansku, odchod Škriniara je nereálny. Niečo také by fanúšikovia Nerazzurri vedeniu klubu nikdy neodpustili.