Main Content

FOTO: Tváre Slovákov v hre FIFA 19: Dúbravka a Škrtel potešia, so Škriniarom či Dudom je to horšie (foto vnútri)

štvrtok, 27. september 2018 12:10 | Autor: Marek Ďaďo

Thumbnail
GALÉRIA: Tváre slovenských hráčov v hre FIFA 19 + ostatné hviezdy | zdroj: FIFA 19

Už zajtra sa na pulty obchodov dostaví najnovší ročník futbalovej seánsy, tentokrát s číslovkou 19. Ani túto sezónu autori nezaháľali a priniesli veľmi autentický zážitok, ktorý výrazne podporujú prepracované tváre jednotlivých hráčov. Výnimkou nie sú ani slovenskí futbalisti.

Zatiaľ čo niektorí prešli skenom tváre a vyzerajú naozaj ako v realite, iní sa musia uspokojiť iba s priemernou adaptáciou ich výzoru. Martin Škrteľ alebo Martin Dúbravka vyzerajú skutočne fantasticky. Obzvlášť brankár Newcastlu je naša voľba číslo 1, minimálne čo sa autentickosti týka. Všetci hráči anglickej Premier League si prešli azda tým najkvalitnejším skenerom.

Oko slovenského fanúšika zamrzí vzhľad virtuálneho Milana Škriniara, ktorý má so skutočnosťou iba pramálo spoločné, no ten však nič neuberá na jeho hernej kvalite, takže aspoň trochu pobaví. To isté sa dá povedať o Jurajovi Kuckovi či Ondrejovi Dudovi.

Na vcelku kvalitnej úrovni sú spracované podobizne Alberta Rusnáka, Mareka Hamšíka, no upútal nás ajStanko Lobotka. K Petrovi Pekaríkovi povieme iba toľko, že to mohlo byť aj horšie. S účesom Miroslava Stocha sa veľa zázrakov robiť nedá, no s tvárou sa dalo pohrať omnoho viac.

CELÚ GALÉRIU SI POZRITE TU!

Po absencii Trnavy vo FIFA 19, aj napriek prítomnosti Európskej ligy UEFA, sa tak Slováci môžu tešiť aspoň z niekoľkých našich hráčov, ktorých v hre nájdeme. V galérii prikladáme podobizne 10 najlepších krajanov v najnovšom diele série FIFA od EA Sports a tiež screenshoty ďalších futbalových hviezd vrátane Messiho, Ronalda, Modriča, Salaha, Ramosa, Pogbu, Coutinha a ďalších.

Pokiaľ by ste mali záujem aj o zvyšok našincov, dajte nám vedieť pomocou komentárov na našej Facebookovej stránke. Pri hráčoch s nižšou kvalitou niekedy vznikajú naozaj vtipné výtvory.