Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (13.9.): Real Madrid je pripravený minúť 372 miliónov

štvrtok, 13. september 2018 10:59 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real má peniaze

Denník AS píše, že Real Madrid má k dispozícii 372 miliónov eur na to, aby priviedol v priebehu roka hráča, ktorý bude megahviezdou. Vo veľkom sa hovorí, že Biely Balet si brúsi zuby na Kyliana Mbappého alebo Neymara. Obaja sú hráčmi parížskeho PSG.

Mourinho nepustí Rashforda

Tréner Manchestru United José Mourinho je pripravený urobiť všetko preto, aby útočník Marcus Rashford ostal na Old Trafford aj počas nasledujúcich rokov. Rashfordovi sa nepáči, že veľa času trávi na lavičke náhradníkov.

Hart rešpektuje aj nie

Brankár Joe Hart, ktorý toto leto definitívne vymenil Manchester City za Burnley FC prehlásil, že veľmi rešpektuje španielskeho trénera Pepa Guardiolu, ale nerešpektuje jeho názory, čo sa futbalu týka. Kým tento Španiel neprišiel na Etihad Stadium, Hart bol brankárskou jednotkou.

Varane do United?

Don Balón píše, že tréner Manchestru United José Mourinho by rád priviedol do anglickej Premier League francúzskeho obrancu Raphaela Varanea, ktorý oblieka dres Realu Madrid. Varanea do prvého tímu Los Blancos dostal práve tento Portugalčan.

Rýchle správy:

REAL MADRID: Real Madrid je naklonený získaniu mexického stredopoliara Hectora Herreru. (Univision)

INTER: Inter má pod drobnohľadom útočníka Manchestru United Anthonyho Martiala. (CalcioMercato)

PSG: Paríž pracuje na príchode portugalského reprezentanta Rubena Nevesa. (CalcioMercato)

PSG: PSG je o krok bližšie k predĺženiu zmluvy s Adrienom Rabiotom. (ESPN)