Main Content

VIDEO: Juventus zdolal hviezdy MLS, rozhodol až rozstrel

štvrtok, 2. august 2018 09:24 | Autor: TASR

Zápas hviezd MLS s Juventusom
Zápas hviezd MLS s Juventusom | zdroj: YouTube

Atlanta 2. augusta (TASR) - Futbalisti Juventusu Turín zvíťazili v Zápase hviezd zámorskej Major League Soccer nad výberom MLS 5:3 na strely zo značky pokutového kopu po tom, čo sa exhibičný duel skončil v riadnom hracom čase nerozhodne 1:1.

Skóre stretnutia v Atlante, ktoré sledovalo rekordných 72.317 divákov, otvoril v 21. minúte útočník talianskeho majstra Andrea Favilli, o vyrovnanie sa postaral o päť minút neskôr Josef Martinez. Duel napokon dospel až do jedenástkového rozstrelu, v ňom zaváhal vo štvrtej sérii Bradley Wright-Phillips, kým strelci Juventusu boli stopercentní - výhru spečatil v piatej sérii Mattia De Sciglio.

Na debut v drese turínskeho veľkoklubu stále čaká posila z Realu Madrid Cristiano Ronaldo, 33-ročný Portugalčan zostal trénovať v Európe a necestoval s tímom do USA. Štart v Zápase hviezd odmietol Zlatan Ibrahimovič, útočník Los Angeles Galaxy sa rozhodol uprednostniť odpočinok, 36-ročný švédsky kanonier totiž odohral v priebehu ôsmich dní tri ligové zápasy, v ktorých strelil štyri góly. Podľa pravidiel MLS nemôže nastúpiť v najbližšom ligovom dueli svojho tímu proti Coloradu.

MLS - Zápas hviezd

MLS All Stars - Juventus Turín 1:1 (1:1, 0:0), 3:5 na strely z 11 m
Góly: 26. Martinez - 21. Favilli