Main Content

Eden Hazard a prestup do Realu Madrid: Je rozhodnuté, tvrdí Marca

štvrtok, 2. august 2018 08:17 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Kapitán belgickej reprezentácie Eden Hazard bol dlhé týždne spájaný s prestupom do Realu Madrid, ale najnovšie to vyzerá, že spojenie najväčšej hviezdy Chelsea a víťaza Ligy majstrov nebude také horúce, ako by sa mohlo zdať.

Eden Hazard po majstrovstvách sveta jasne deklaroval, že by rád prestúpil do Realu Madrid, no v konečnom dôsledku bude záležať na záujme Bieleho Baletu a taktiež na tom, či bude londýnska Chelsea ochotná pristúpiť k predaju.

Po odchode trénera Antonia Conteho a príchode jeho krajana Maurizia Sarriho sa prestupové špekulácie okolo londýnskeho čísla desať pribrzdili a medializovaný už nebol ani interes úradujúceho víťaza Ligy majstrov. Real bol vraj ochotný ponúknuť 120 miliónov libier, Chelsea však požadovala 190 miliónov.

„Real Madrid vylúčil príchod hviezdneho Edena Hazarda z Chelsea, pričom Biely Balet vloží nádeje do talentovaného útočníka Marca Asensia, ktorý by sa mal stať nástupcom Cristiana Ronalda,“ píše sa v reporte španielskeho denníka Marca.

Ak po Hazarda toto leto nezíska Real Madrid, nezíska ho zrejme už nikto. Sarri je pripravený prispôsobiť hru Chelsea svojej najväčšej hviezde, pričom sa objavili informácie, že Belgičan by mohol byť od nasledujúcej sezóny taktiež kapitánom Modrých.