Main Content

Ronaldove výsledky z lekárskej prehliadky šokujú. Telo má v neuveriteľnom stave

utorok, 24. júl 2018 12:13 | Autor: Martin Gregor

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: Instagram Juventus Turín

Cristiano Ronaldo je nezmar, no v tom najpozitívnejšom slova zmysle. Výsledky z lekárskej prehliadky pred podpisom zmluvy s Juventusom Turín demonštrujú jeho nevídanú pripravenosť.

,,Stará dáma" pár dní po podpise zmluvy s CR7 zverejnila výsledky z jeho lekárskej prehliadky. Tá podľa očakávaní dopadla na výbornú, no aj tak prekvapila, priam šokovala. Dôvodom sú čísla, ktoré referujú, ž Ronaldo má iba 7% telesného tukusvalová hmota tvorí 50% jeho tela.

Pre ilustráciu, priemerný futbalista má o tri percentá telesného tuku viac a o štyri percenta menej svalovej hmoty. Denník AS tvrdí, že Ronaldove 33-ročné telo je teda v stave ako majú 20-roční futbalisti.

Výsledky testov nepochybne najviac tešia fanúšikov Juventusu Turín, ktorí dúfajú, že Ronaldo má pred sebou aj vďaka jeho skvelej pripravenosti ešte mnoho úspešných sezón.

Mimochodom portugalská superstar je aj držiteľom rekordu v najrýchlejšom šprinte na MS 2018 v Rusku. V zápase proti Španielsku vyvinul Cristiano rýchlosť 33,98km za hodinu.