Main Content

Ďalšia rana pre Real Madrid: Juventus Turín chce získať Marcela!

nedeľa, 22. júl 2018 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Marcelo
Marcelo | zdroj: TASR

Real Madrid prišiel toto leto o svojho ospevovaného trénera Zinedinea Zidanea a taktiež o najväčšiu hviezdu Cristiana Ronalda. Vyzerá to tak, že pre Merengues by sa nemuselo jednať o poslednú ranu.

Juventus Turín sa počas tohto leta postaral o prestup leta, príchod Cristiana Ronalda do Serie A totiž do konca transferového okna neprebije už nikto. Stará Dáma ale s posilňovaním svojho kádra neskončila a opäť siaha do Realu Madrid.

„Juventus Turín túži po získaní bývalého spoluhráča Cristiana Ronalda, brazílskeho obrancu Marcela,“ informuje denník ​Sport. Vlnu špekulácií nedávno rozvíril aj samotný Marcelo, ktorý sa v príspevku na Instagrame, v ktorom sa lúčil s CR7 povedal: „Čoskoro sa uvidíme opäť.“

„Ak chce Juventus získať Marcela, musí predať Alexa Sandra. Sandro je pod drobnohľadom Manchestru United a Parížu Saint – Germain,“ píšu španielski novinári. K možnému odchodu Brazílčana má nahrávať aj fakt, že Real opustil tréner Zinedine Zidane.

K celej veci sa vyjadril aj agent FIFA, Beppe Accardi, ktorý má veľmi dobrý prehľad o dianí v talianskom futbale. „Marcelov prestup do Juventusu Turín je niečo, čo by sa mohlo udiať.“ Jeden z najlepších obrancov na svete pôsobí v metropole Španielska už jedenásť rokov.