Main Content

Eden Hazard chce opustiť Chelsea: Real z neho môže urobiť najdrahšieho hráča histórie!

nedeľa, 15. júl 2018 08:37 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Belgický ofezívny univerzál Eden Hazard prehovoril o svojej budúcnosti. Najväčšia hviezda londýnskej Chelsea sa chce v kariére posunúť ďalej. 

Eden Hazard len včera skončil svoje účinkovanie na majstrovstvách sveta v Rusku, kde získal s belgickou reprezentáciou bronzové medaily, a hneď sa pustil do riešenia svojej budúcnosti. Belgičan s číslom desať na chrbte má ohľadom svojich nasledujúcich krokov jasno.

„Po šiestich nádherných rokoch v Chelsea je zrejme časť preskúmať niečo nové. Určite po týchto majstrovstvách sveta. Môžem sa rozhodnúť, či ostanem alebo odídem, ale konečné rozhodnutie urobí Chelsea – záleží na nich, či ma pustia preč. Viete, ktorá destinácia je moja preferovaná,“ zverejnil Hazardove slová portál 90min.com.

Eden Hazard niekoľkokrát počas uplynulých týždňov lichotil madridskému gigantovi, pričom fanúšikovia Modrých sa začínajú zmierovať s tým, že ich klub príde počas tohto leta o svoju najväčšiu hviezdu. Belgičanovmu odchodu by mohol zamedziť nový kouč The Blues Maurizio Sarri.

“Už určitý čas sme vedeli, že Sarri bude naším novým trénerom. Či je to dobrý kouč? Ak mi pomôže k trofejam, tak áno. Dries Mertens by povedal, že je dobrý. Musíme pracovať tvrdo. Čaká nás taliansky štýl, tak ako pod Antoniom Contem,“ dodal Hazard.Médiá špekulujú o tom, že by Eden mohol odísť do Madridu za 220 miliónov libier a stal by sa najdrahším hráčom histórie.