Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (13.7.): Návrat hviezdy Realu, odstupné pre Conteho

piatok, 13. júl 2018 07:57 | Autor: Jakub Vaverka

Antonio Conte
Antonio Conte | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jamés sa chce vrátiť

Španielsky denník Marca píše, že kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez by sa rád vrátil do Realu Madrid. Jamés je momentálne hráčom Bayernu Mníchov, ale údajne existuje možnosť pre jeho comeback do metropoly Španielska.

Lenglet za 36M

Včera bol skompletizovaný prestup francúzskeho obrancu Clementa Lengleta z FC Sevilla do FC Barcelona. Katalánsky gigant zaplatil andalúzskemu rivalovi 36 miliónov eur. Lenglet prehlásil, že na Camp Nou prišiel, aby vyhrával trofeje a často hrával.

Conte dostane 9M

Od včerajšieho dňa sa vo veľkom špekuluje o tom, že odchod trénera Antonia Conteho z Chelsea je prakticky hotovou vecou. Jedná sa o rozhodnutie vedenia klubu, a teda Talian dostane odstupné vo výške deväť miliónov libier. Informácie priniesol portál Goal.com.

Manchester United rokuje

Manchester United podľa regionálneho plátku Manchester Evening News rokuje s Realom Madrid o prestupe waleského reprezentanta Garetha Balea. Aktuálne je však veľmi málo pravdepodobné, že Biely Balet po odchode Ronalda predá aj svoju ďalšiu veľkú hviezdu.

Rýchle správy:

BARCELONA: Barcelona naďalej bojuje o Williana z Chelsea. (Sky Sports News)

MANCHESTER UNITED: Manchester United zabojuje o Harryho Maguirea z Leicestru. (Daily Mail)

PSG: Adrien Rabiot, ktorého lanári Barcelona, chce opustiť Paríž Saint-Germain. (RMC Sport)

CHELSEA: Chelsea sa zapojila do prestupového boja o Leonarda Bonucciho z AC Miláno. (Corriere dello Sport)