Main Content

Anthony Martial je blízko veľkého prestupu

nedeľa, 1. júl 2018 12:27 | Autor: Timotej Gašper

Anthony Martial
Anthony Martial | zdroj: © TASR

Titulky britských plátkov v nedeľu zaplnil nechcený Anthony Martial, ktorého odchod z Manchestru môže mať cenu až 70 miliónov eur.

Nedeľné vydanie The Sun informuje, že najväčší záujem o služby Martiala mal do posledných dní Tottenham a Juventus Turín. Všetko sa však malo zmeniť len v posledných hodinách, kedy sa do boja vložil nemecký Bayern Mníchov. Bavori sú podľa médií jediným celkom, ktorý môže Manchestru United i hráčovi vyhovieť vo všetkých požiadavkách.

22-ročný francúzsky reprezentant, ktorý na MS v Rusku chýba, prišiel do Manchestru United v septembri 2015 za 50 miliónov eur, čím sa z neho stal vtedajší najdrahší mladík. Od príchodu na Old Trafford sa "Tony" zapojil do 136 zápasov so slušnou bilanciou 36 gólov a 26 asistencií. Stále mladý ofenzívny univerzál má obrovský talent, no v United ho prehliada Jose Mourinho, ktorý má okrem toho veľký pretlak v ofenzívnych radoch.

The Sun dodáva, že vedenie Bayernu chce dotiahnuť tento obchod v nasledujúcich dňoch, aby sa Martial mohol čím skôr zapojiť do predsezónnej prípravy pod novým trénerom "Die Rotten", Nikom Kovačom. Cena za ofenzívnu hviezdu by sa mala pohybovať okolo 70 miliónov eur.