Main Content

Mourinho provokuje Chelsea: Chce jej uchmatnúť jednu z najväčších hviezd

nedeľa, 1. júl 2018 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Minulé leto získal Manchester United z Chelsea skvelého stredopoliara Nemanju Matiča. Teraz sa Red Devils snažia obrať svojho veľkého rivala o ďalšieho cenného futbalistu.

Keď odišiel srbský stredopoliar Nemanja Matič do Manchestru United, vedenie londýnskej Chelsea aj jej fanúšikovia boli veľmi rozladení. Dôvodom bol fakt, že Srba im uchmatol portugalský kormidelník José Mourinho, na ktorého majú na Stamford Bridge stále veľmi ťažké srdce.

The Special One sa o podobný kúsok pokúsi aj počas prebiehajúceho futbalového leta. „José Mourinho je veľkým fanúšikom 29-ročného brazílskeho reprezentanta Williana, pričom chce využiť, že Will nehrával toľko, ako by si prial,“ píšu britskí novinári.

„Manchester United je pripravený otestovať Chelsea, ktorá len nedávno mala odmietnuť 50-miliónovú ponuku Barcelony na Willianovu kúpu. Budúcnosť tohto brazílskeho ofenzívneho záložníka je aktuálne nejasná,“  píše plátok ​Express.

Vedenie Modrých má jasno, jedného zo svojich najlepších hráčov predať nemieni. Veľa bude záležať od toho, aké plány bude mať s Willianom Maurizio Sarri, ktorý by sa mal stať novým kormidelníkom londýnskeho veľkoklubu. Nie je totiž tajomstvom, že Willian sa nemá vôbec v láske s Talianom Contem, ktorý Chelsea viedol v uplynulých dvoch ročníkov.