Main Content

Prestupová sága menom FEKIR: Prečo neodišiel do Liverpoolu, uloví ho Real?

nedeľa, 24. jún 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Nabil Fekir
Nabil Fekir | zdroj: TASR

Prestup francúzskeho reprezentanta Nabila Fekira z Olympique Lyon do Liverpoolu FC bol takmer hotovou vecou, ale hráč OL nakoniec na Anfielde neprešiel zdravotnou prehliadkou. Teda, tak zneli hlasy z Britských ostrovov... 

Oficiálnym dôvodom toho, prečo zlyhal prestup Nabila Fekira z Lyonu do Liverpoolu mal byť fakt, že hráč kvôli nedávnemu zraneniu kolena neprešiel zdravotnou prehliadkou. Ako sa však ukazuje, situácia medzi OL a The Reds nebola taká optimálna, ako by sa mohlo zdať. Viac svetla do situácie priniesol portál Goal.

„Nabil bol blízko odchodu do Liverpoolu. Dal som jeho transferu zelenú. Nepodarilo sa to, pretože to jednoducho trvalo príliš dlho. Nabil je nadpriemerný hráč,“ začal vysvetľovať prezident Lyonu Jean – Michael Aulas.

„Keď sa neskompletizoval jeho prestup do Liverpoolu, záujem prejavilo okamžite niekoľko tímov. Nebol medzi nimi iba Real Madrid s jeho novým trénerom,“ informuje Aulas, ktorý je stále otvorený predaju svojej 24-ročnej hviezdy.

„Momentálne je všetko možné, aj to, že ostane. Ak ale chce odísť, nájdeme najväčší klub a najlepšie podmienky, aby všetko malo rozmery, aké má mať,“ zakončil Aulas. Fekir v minulom ročníku v 40 zápasoch skóroval 23-krát a prihral na osem gólov.