Main Content

Hviezda z Realu Madrid šokuje: Chce opustiť klub!

sobota, 23. jún 2018 13:57 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid vyhral Ligu majstrov
Real Madrid vyhral Ligu majstrov | zdroj: TASR

Byť súčasťou Realu Madrid nie je jednoduché. Miesto v základnej zostave nemá garantované nikto a klubovú politiku je niekedy náročné pochopiť. Aktuálne o odchode rozmýšľa Mateo Kovačič.

Chorvátskemu záložníkovi Mateovi Kovačičovi sa nepáči, že v drese Realu Madrid nedostáva toľko príležitostí, ako by si prial, a preto uvažuje o prestupe niekam inam. Navyše, do hlavného mesta Španielska prišiel nový kouč Julen Lopetegui, a teda boj o miesta v zostave Merengues bude ešte napínavejší.

Mateo Kovačič
Mateo Kovačič | zdroj: © TASR

24-ročného reprezentanta „Vatrenov“ už ale nebaví jeden zápas hrať a následne sedieť na lavičke náhradníkov. „ Chcem hrávať viac a preto bude najlepšie, keď Madrid opustím,“ šokoval Kovačič svojím vyjadrením pre denník Marca.

„Milujem futbal a milujem, keď som na ihrisku. Chcem mať možnosť hrávať v základnej zostave iného tímu. Ak nehrávam pravidelne, nebudem šťastný,“ tvrdí bývalý futbalista Interu Miláno, o ktorého má záujem niekoľko tímov v anglickej Premier League.

Kovačič prestúpil do hlavného mesta Španielska v roku 2015 a počas posledných troch sezón nastúpil na 109 duelov. Favoritmi na jeho získanie by mali byť podľa aktuálnych informácií jeho bývalý klub Inter a londýnsky celok Tottenham Hotspur.