Main Content

Sergej Milinkovič - Savič na roztrhanie: Bijú sa oňho tieto veľkokluby!

sobota, 23. jún 2018 13:40 | Autor: Jakub Vaverka

Sergej Milinkovič - Savič
Sergej Milinkovič - Savič | zdroj: TASR

Srbská reprezentácia má na MS 2018 vo svojej zálohe hráča, o ktorého sa bije celý futbalový svet. Je ním Sergej Milinkovič - Savič z Lazia Rím, ktorý podľa všetkého v letnom prestupovom období zmení dres.

 

Sergej Milinkovič – Savič bol v posledných týždňoch spájaný predovšetkým s Manchestrom United, ale ako sa ukazuje, záujem o jeho osobu je väčší, ako by sa mohlo zdať. „Milinkoviča – Saviča v tejto chvíli sledujú Manchester United, Real Madrid, Paríž Saint-Germain, Chelsea a Manchester City,“ píšu španielski novinári.

„Do boja o tohto 23-ročného srbského reprezentanta vstúpila aj Barcelona. Katalánci tlačia na to, aby čoskoro prestup opory Lazia Rím dotiahli, pričom počas uplynulej sezóny ho viackrát sledovali priamo v zápasovej akcii,“ tvrdí denník  ​​Mundo Deportivo.

Sergej, ako familiárne volajú najväčšiu srbskú hviezdu komentátori, má s rímskym Laziom kontrakt do roku 2022, pričom kluboví šéfovia tímu z večného mesta o jeho predaji ani len neuvažujú. Orly by vraj na odchode SMS mohli zarobiť 150 miliónov eur.

„Barcelona si mala získanie Milinkoviča – Saviča vytýčiť po tom, čo sa klubu nepodarilo získať francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid,“ objavuje sa v oficiálnom znení článku.