Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Brazília - Švajčiarsko

pondelok, 18. jún 2018 06:34 | Autor: TASR

Philippe Coutinho (vpravo)
Philippe Coutinho (vpravo) | zdroj: TASR

Futbalisti Brazílie v nedeľňajšom dueli E-skupiny MS v Rusku iba remizovali so Švajčiarskom 1:1. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov bezprostredne po zápase.

Hlasy po zápase (zdroje: dpa, fifa.com)

Philippe Coutinho, stredopoliar Brazílie: "Také sú majstrovstvá sveta. Prvý zápas na nich je vždy ťažký. Švajčiari veľmi dobre bránili, nevedeli sme sa dostať cez ich zhustený obranný val. Mrzí nás, že sme nezískali tri body. Nezostáva nám nič iné, len sa sústrediť na ďalšie dva zápasy."

Miranda, obranca Brazílie: "Pred vyrovnávajúcim gólom ma súperov hráč sotil. Rozhodca to mal vidieť, alebo si pozrieť video. Gól nemal platiť. Žiaľ, získali sme len bod, ale je to pre nás len začiatok šampionátu."

Yann Sommer, brankár Švajčiarska: "Hrali sme to, na čom sme sa dohodli v šatni. Ukázala sa zrelosť nášho mužstva. Brazílčania boli favoriti, ale my sme verili, že im môžeme uchmatnúť nejaký bod. Naša taktika slávila úspech."

Vladimir Petkovič, tréner Švajčiarska: "Som presvedčený, že futbaloví fanúšikovia si nás po dnešnom výkone budú dlho pamätať. Predviedli sme veľmi dobrý a obetavý výkon. Nehovorili sme do vetra, že ideme Brazíliu potrápiť. Mužstvo má neskutočnú sebadôveru, do bodky splnilo všetky taktické pokyny a dočkalo sa krásnej odmeny. Dúfam, že takýto výkon zopakujeme aj proti Srbsku."