Main Content

Bayern pustí Thiaga, ak mu Barcelona "pribalí" jedného hráča

štvrtok, 7. jún 2018 12:15 | Autor: Timotej Gašper

Thiago Alcantara
Thiago Alcantara | zdroj: © TASR

Španielske médiá píšu, že Bayern Mníchov pristúpi k odchodu Thiaga Alcantaru do Barcelony za podmienky, že Katalánci k peniazom pribalia aj jedného hráča z ich kádru.

Plátok SPORT, ktorý sa vo veľkom zaujíma o dianie na Nou Campe, prišiel dnes ráno so správou, podľa ktorej Bavori zavesili na tvorivého stredopoliara cenovku v hodnote 70 miliónov eur. 27-ročný španielsky reprezentant je v Mníchove od roku 2013, odkedy sa vypracoval na jedného z najuznávanejších driblérov na svete.

Správa plátku SPORT však dodáva, že Barca za svojho odchovanca toľko veľa nezaplatí a prestup sa môže realizovať aj za pomoci Lucasa Digneho.

 

 

Vedenie Bavorov si podľa najnovších informácii totiž stanovilo podmienku, podľa ktorej pustia Thiaga späť na Nou Camp, ak Katalánci zaplatia 50 miliónov eur a priložia práve francúzskeho obrancu. 24-ročný krajný bek by v Mníchove mal vystužiť problémové posty, keďže sa očakáva odchod Juana Bernata.

K čím ďalej reálnejším špekuláciám prispel aj Thiago osobne, keď v rozhovore pre Mundo Deportivo povedal: "S Bayernom som obnovil kontrakt pred rokom, no futbal je zložitý a nevieme, čo sa môže stať."